Máme svařák, punč a bobky z třetí vlny, stojí na tabuli malostranské hospody Roesel. Vedle toho přiznává hostinský David Hájek i obavy z dalších vládních kroků, které mají významný dopad právě na provoz restaurací. Od ostatních majitelů hospod se však liší v tom, že by kvůli organizačním problémům na krátkodobý provoz klidně oželel stávající možnost mít podnik otevřený. "Když vím, že to zase bude úplně v háji a budeme vše zase složitě měnit, tak to za to nestojí. Radši ať je situace co nejdřív stabilní," říká pražský hospodský.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.