První chleba upekl Antonín Bachan na začátku 90. let v pekárně, kterou vybudoval ve svém rodinném domě v Blatnici pod Svatým Antonínkem na Hodonínsku. Postupně z rodinného podniku udělal firmu s tržbami v desítkách milionů a prodejnami v Česku i na Slovensku. Později se rozhodl pustit také do vinařství. Nápad na podnikání v novém oboru se mu ale stal osudným – zůstaly po něm dluhy přes sto milionů korun a s sebou do insolvence stáhl i zavedenou pekárnu.
Co se dočtete dál
- Název vinařství, které míří do konkurzu.
- V jakém stavu je aktuálně areál a jak velkou investici ještě vyžaduje.
- Důvody, proč vinařství zkrachovalo.
- Kdo je největším věřitelem a jak vysoké jsou dluhy.
- Jaký osud čeká pekárnu podnikatele Bachana.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.