OD NAŠÍ ZPRAVODAJKY Z CURYCHU

Stačí slabý závan vzduchu a víte, že jste se nespletli. Nebo o tom aspoň můžete být přesvědčeni do chvíle, než vás znalec vyvede z omylu. "To, co cítíte, není naše čokoláda. Jsou to všechny látky, které my v čokoládě mít nechceme a prostřednictvím poměrně složitých výrobních procesů je vytahujeme ven," vysvětluje Alison Joumaa, šéf výroby pralinek švýcarské čokoládovny Lindt & Sprüngli.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se