Při došlápnutí to chvilkami pod nohama zakřupe, v hale je minimálně třicet stupňů a vůně připomíná pekárnu. Velký trychtýř právě chrlí ještě horká těstovinová kolínka. Občas nějaké vypadne na zem, během procházení v uličkách mezi vysokými stroji to pak láká na ně stoupnout. "Zachováváme dávkování vajec podle tradičního receptu a používáme lokální mouku. Potomci bratří Zátků mohou být určitě rádi, že udržujeme jejich odkaz," snaží se překřičet hluk v prosvětlené hale výkonný ředitel litovelské továrny Europasta Pavel Hrdina.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.