Když letos v únoru vrcholila kauza závadného masa z Polska, přišla do restaurace Luboše Kastnera kontrola z hygieny. Kontroloři dorazili v neděli, navíc v době inventury. Žádné pochybení v podniku nenašli, inventura se tím ale zdržela a zaměstnanci pak museli pracovat přesčas, aby zpoždění dohnali.
Co se dočtete dál
- Co nejvíce trápí české hoteliéry a restauratéry?
- Co je to Propodnikatelské desatero? A jak má podnikatelům pomoci?
- Proč jsou on-line recenze od hostů pro provozovatele hotelů a restaurací pomocí, a ne strašákem?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.