Když letos v únoru vrcholila kauza závadného masa z Polska, přišla do restaurace Luboše Kastnera kontrola z hygieny. Kontroloři dorazili v neděli, navíc v době inventury. Žádné pochybení v podniku nenašli, inventura se tím ale zdržela a zaměstnanci pak museli pracovat přesčas, aby zpoždění dohnali.

Zbývá vám ještě 95 % článku

Co se dočtete dál

  • Co nejvíce trápí české hoteliéry a restauratéry?
  • Co je to Propodnikatelské desatero? A jak má podnikatelům pomoci?
  • Proč jsou on-line recenze od hostů pro provozovatele hotelů a restaurací pomocí, a ne strašákem?
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se