Bylo mu v té době 21 let a příjezd do Londýna byl přece jen trochu šok. "Po týdnu jsem se přestal pokoušet mluvit. Uvědomil jsem si, že moje angličtina není tak dobrá, jak jsem si myslel. A tak jsem jen poslouchal. Naštěstí v kuchyni je omezený slovník. Na číšníky se křičí pick up!, na pomocníky clean it!," směje se šéfkuchař.
"Dovolená" se nakonec protáhla na dva a půl roku a Ondřej Koráb během ní získal zkušenosti ze tří různých restaurací a od tří vyhlášených světových kuchařů.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.