Cuketka a Prkýnko

Gourmetguru dlouhodobě soudí, že pokud je něčeho v Česku moc, pak nudných restaurací, foodblogerů a pořadů o vaření. Na druhou stranu − je pár výjimek, které je dobré sledovat. Jednou takovou je Martin Kuciel alias Cuketka, chlapík, který měl blog o jídle ještě dávno předtím, než to napadlo každého druhého znuděného hipstera. Cuketka teď přichází s projektem Prkýnko, webem, na kterém chce čtenářům ukazovat jednoduché způsoby vaření bez receptů, a to buď podle surovin, nebo podle jednotlivých technik. Celá věc se zatím jeví jako v zárodku, ale už teď to vypadá docela funkčně. Jakkoli je Gourmetguru známý tím, že sám příliš nevaří, tohle je něco, co mu dává smysl. 

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se