Na první pohled je to pěkná, celkem běžná restaurace. Tlumené světlo, náhodně posbíraný nábytek, zdi bez omítky. Zkrátka místo podobné desítkám dalších v módní a živé berlínské čtvrti Neukölln. Podnik Restlos Glücklich, v překladu Beze zbytků šťastni, ale klame tělem. Vaří téměř výhradně z potravin, které by jinak skončily na skládce nebo na kompostu.
Konec vyhazování jídla. Obchody budou muset neprodané potraviny nabídnout charitě - čtěte ZDE
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111