Příjemné letní Story

Letní menu je to, co trápí Gourmetgurua nejvíce. Restaurace se zapouzdřily do prázdninového stavu a také běžná nabídka ve vašich oblíbených restauracích je najedou banální a nudná. Docela dobrá je přitom alespoň snaha restaurace Story v pražských Dejvicích, která v tomto období zkusila trochu obměnit jídelní lístek. Místní makrela, kterou na talíři doprovází kedlubna, quinoa (velmi zdravá, na bílkoviny a vitaminy bohatá pseudoobilovina původem z Latinské Ameriky) a houby, je něco, co tu ještě v červenci nebylo. 

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se