Nemohu nereagovat na glosu Petra Honzejka, kterého si vážím a jehož články čtu. Nemotivuje mě angažovanost gastronomická, ale čtenářská. Zaráží mě, jaká velká dezinformovanost panuje kolem celého příběhu průvodce Michelin a neschopnost ministerstva, centrály cestovního ruchu a, omluvte mě, novinářů, kteří o kauze píší, základní informace si obstarat. Mě totiž děsí, že pokud takto vznikají všechna novinářská témata, do kterých nemám vhled a spoléhám se, že ho novinář má, pak ztrácím důvěru v cokoli, co přečtu.

Zbývá vám ještě 80 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Baví vás číst názory chytrých lidí? Odebírejte newsletter Týden v komentářích, kde najdete výběr toho nejlepšího. Pečlivě ho pro vás každý týden sestavuje Jan Kubita a kromě jiných píší Petr Honzejk, Julie Hrstková, Martin Ehl a Luděk Vainert.