Chci udělat se vzděláním to, co pro nás Zdeněk Pohlreich udělal s jídlem. Přesunul jídlo z kategorie nepříjemného opruzu, „jak se levně a rychle zbavit hladu“, do kategorie „životní radost a zážitek“, na který se člověk těší, šetří na něj a pak o tom týdny nadšeně povídá. A chce víc. S každým soustem. A rozumí tomu, co jí, jak to vzniklo a proč je to tak dobré.
Kdo jednou zkusí dobře udělaný pokrm – udělaný s láskou a citem –, už nikdy nebude chtít UHO (univerzální hnědou omáčku) bez chuti.
Co se dočtete dál
- Jaké trendy ovlivnily současnou ekonomiku
- Jaké změny se chystají v oblasti daní
- Jaké důsledky mohou mít nové politické strategie
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.