Na samém začátku ulice Krymská, tam, kde začíná pozvolna padat do Vršovic, je bistro Ansámbl. Podnik, kde Martin Charvát i díky zkušenostem, které si přinesl ze slavné kodaňské restaurace Noma nebo pražské, michelinskou hvězdou oceňované La Degustation Bohême Bourgeoise, předvádí na talíři moderní evropské variace s finediningovým nádechem a aspirací na místo, které si i díky nenabubřelosti rychle oblíbíte. I když jste o tomto malém bistru ještě možná neslyšeli, nejspíš znáte legendární nuselskou pivnici Zlý časy nebo smíchovský podnik Brouk a mladší petrovický Brouček, případně oblíbený pražský pivovar Bad Flash, s nimiž má Ansámbl mnoho společného… Tohle je totiž velký rodinný příběh. Ale ještě vydržte.

Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se