Z průzkumů vyplývá, že gastro podniky, kde lze platit kartou, mají vyšší návštěvnost a hosté zde v průměru utrácejí více. Podle průzkumu společnosti Dotykačka mají restaurace přijímající platební karty dokonce v průměru o 30 procent vyšší návštěvnost. Dnes s sebou lidé nenosí hotovost, platí telefonem nebo hodinkami. Proč tedy přesto existuje velké množství restaurací, kde se bez hotovosti neobejdete? Jaký je k tomu důvod?
Co se dočtete dál
- Proč některé restaurace upřednostňují platby v hotovosti.
- Jak dodavatelé skutečně přijímají platby a jaký je reálný důvod pro hotovost.
- Jaké jsou aktuální poplatky za platební karty a kdy je vhodné změnit banku.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.