Steakové reparáty

Ať děláte, co děláte, do ženské a do melounu nevidíte. A taky do steaku, který vám přistál na talíři z kuchyně. Tím pádem se může klidně stát, že zakrojíte… a místo požadovaného "medium rare" máte před očima buď upečenou flákotu, anebo syrový kus masa. Co uděláte? Ono je to podobně delikátní, jako když vám nechutná víno, které jste dostali ochutnat. Byť s tím masem je to o něco jednodušší a méně subjektivní. Ale i tak chce stížnost na nedodrženou míru propečení kus odvahy.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se